Motor rens og rensning af motor

Eksperter i motor rens og rensning af motor af alle biler

Vi er eksperter i motor rens og rensning af motor. Vi foretager både kemisk rens og den ultimative mekaniske rens med nøddeskaller, også kaldet shellblasting.

En motor bliver gradvist tilsodet i mere eller mindre grad i forhold til kørselsforholdene. Danske trafikforhold gør, at vi er mere ramt end andre lande og det ses tydeligt på de problematikker man ser på værkstederne: Ujævn motorgang, dårlig økonomi, dårlig ydelse og startbesvær. Derfor kan det være en god ide at få foretaget en rensning af motor, så du er sikker på din bil er køreklar.

Kamera Kontrol
(læs mere)

Der er stor interesse for kameraet så vi har valgt at fortsætte GRATIS kamera kontrol.

Ved kontrollen bliver der kontrolleret for sod-dannelser i indsugnings systemet og der ved kan man få et indblik i hvilken løsning der passer til dig

Kontakt os for en tid til din kontrol.

Kemisk Rens
(læs mere)

Hos Motor-rens.dk udfører vi rensning af motorens indsugningssystem, brændstofsystem samt turbo/EGR systemet, hvor belægninger og andre urenheder bliver opløst og fjernet. I praksis foregår kemisk motorrens ved, at man tilkobler en rensemaskine til brændstofsystemet og indsugningssystemet, som motoren får lov at køre med i ca 1 time. Dette fjerner ikke alt, men en stor del af belægningerne og forbedrer forholdene til tæt på optimale. OBS: Kemisk-indsugnings rens har kun virkning på diesel motorer.

Mekanisk Rens
(læs mere)

(Shellblasting)

Den eneste sikre måde at fjerne alle belægningerne på er nøddeskalle rensning. Dette er en noget mere omfattende løsning, hvor indsugnings manifolden afmonteres og renses samt indsugningskanaler / ventiler bliver totalt rengjorte. Inklusiv i denne rens vil der være udførlig dokumentation på udført arbejde samt effektmåling før og efter. OBS: Nøddeskalle rensning er den eneste effektive måde at fjerne belægningerne på en benzin motor.

Højtryk vaskemaskine
(læs mere)

Vaskemaskine til rensning / vask af indsugnings manifolder samt motor komponenter.

Dieselpartikel Filter Rens
(læs mere)

Hos Motor-rens.dk har vi mulighed for at forlænge levetiden på et ellers dødsdømt dieselpartikelfilter via kemisk rensning eller maskine vask.

Hvor en kemisk rensning ikke er nok og filteret er defekt har vi adgang til et nyt filter i OE kvalitet til de fleste biler.

EGR Ventil Rens
(læs mere)

EGR ventilen regulerer de kræftfremkaldende NOX gasser ned til et minimum, men mekanisk er den årsag til tilkoksning af motorens vitale interne dele.

Dette kan vi ofte løse ved at rense ventilen kemisk eller ved afmontering og rensning,

Grundindstilling af ventilen med diagnose udstyr klare vi også.

BellAdd additiver
(læs mere)

Hos Motor-rens.dk samarbejder vi med Belladd, hvor vi deler erfaringer og know-how.

I forbindelse med vores motorrens bruger vi Belladd’s produkter, som ud fra vores erfaring er førende på dette område.

Vi har altid et stort udvalg af belladd’s produkter på lager og sælges fra vores værksted.

Kontakt os og hør mere om vores motor rens og rensning af motor

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på: 82 82 90 67 eller sende en mail til: Mail@2m-teknik.dk – Så er vi klar til at besvare dine spørgsmål omkring motor rens.

Motor optimering og analyse siden 1984

2M-Teknik er sat i verden for at optimere din køreglæde.

Book online